Ingrediente
●
Morcov ras mărunt
1 pahar
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Făină albă calitate superioară
350 g
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Radeți morcovul pe răzătoarea cea mai mică, pentru un pahar va merge cam 250g de morcovi întregi.
Pas 2
Untul îl amestecați bine cu zahărul, dacă nu merge cu o lingură - folosiți mâinile:)
Pas 3
Adăugați morcovul ras, amestecați bine.
Pas 4
Adăugați făina și praful de copt.
Pas 5
Frământați un aluat potrivit de tare.
Pas 6
Formați cu mâinile biluțe, le turtiți puțin și le aranjați pe o tavă unsă cu unt sau așternută cu hârtie de copt.
Pas 7
Lăsați la cuptor aproximativ 30 de min, până se rumenesc ușor. Înainte să le savurați, lăsați să se răcorească puțin.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(aproximativ 30-40 buc)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)