Ingrediente
●
Morcov ras marunt
1 pahar
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Faina alba calitate superioara
350 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Radeti morcovul pe razatoarea cea mai mica, pentru un pahar va merge cam 250g de morcovi intregi.
Pas 2
Untul il amestecati bine cu zaharul, daca nu merge cu o lingura - folositi mainile:)
Pas 3
Adaugati morcovul ras, amestecati bine.
Pas 4
Adaugati faina si praf de copt.
Pas 5
Framantati un aluat potrivit de tare.
Pas 6
Formati cu mainile bilute, le turtiti putin si le aranjati pe o tava unsa cu unt sau asternuta cu hartie de copt.
Pas 7
Lasati la cuptor aproximativ 30 de min, pana se rumenesc usor. Inainte sa le savurati, lasati sa se racoreasca putin.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(aproximativ 30-40 buc)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)