Ingrediente
●
Rosii
4 buc
alegeti rosii de diferite culori, pt ornat puteti folosi rosii cherry
●
Castraveti
2 buc
sau puteti sa-i inlocuiti cu ardei
●
Busuioc
2 buc
adica 2 ramuri de busuioc proaspat
●
Ulei de masline extravirgin
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim mai intai crutoanele:
- Turnati putin ulei de masline intr-o tigaie, adaugati paine taiata cubulete mai mari si presarati putina sare peste ea.
Pas 2
- Mai amestecati periodic cubulete de paine, sa se rumeneasca bine pe toate partile. La urma, cand sunt crocante si rumene, le stropiti cu inca putin ulei de masline si opriti focul sub tigaie.
Lasati sa se racoreasca.
Pas 3
Rosiile se taie bucatele, nu prea mici.
Pas 4
Peste ele adaugati castravetii taiati rondele.
Pas 5
Si la urma adaugati ceapa taiata julien si o ramura de busuioc tocata marunt.
Pas 6
Chiar inainte de servire adaugati crutoanele, inca 2-3 linguri de ulei de masline, sare dupa gust si amestecati.
Daca adaugati crutoanele prea devreme, se vor inmuia prea tare si nu vor avea acelasi farmec in salata.
Pas 7
Ornati cu mozzarella si rosii cherry deasupra, nu uitati sa puneti si cealalta ramura de busuioc pe farfurie - la fel pt decor.
Serviti imediat si cu mare placere :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)