Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Castraveti
1 buc
eu am folosit unul mare - daca aveti cornichon puneti 3 bucati
●
Oua
3 buc
2 in salata si 1 pentru decor
●
Patrunjel verde
0.5 legaturi
adica jumate de legatura
●
Ulei de masline extravirgin
3 linguri
●
Zeama de lamaie
1 lingura
●
Sare
1 lingurita
si piper dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Pregatiti legumele - spalati, curatati, etc.
2
Fierbeti ouale 10 minute, le tineti in apa rece inca 15 minute, apoi curatati de coaja si lasati sa se mai raceasca.
3
Taiati castravetii cubulete mai mari si le adaugati in bolul de salata.
6
Ceapa si patrunjelul le tocati marunt si adaugati in bol.
7
Separati albusurile de galbenusuri la cele 2 oua.
8
Albusurile se taie cubulete si la fel se adauga in salata.
9
Sunca se taie cubulete, o adaugati si pe ea in bol.
10
Intr-un bol mic facem dressing-ul pentru salata: amestecati bine uleiul cu zeama de lamaie, sare si putin piper.
11
Il turnati peste toate ingredientele din bol.
12
Maruntiti bine cu mainile 2 galbenusuri si le presarati peste salata.
13
Amestecam bine - dressingul si galbenusurile vor forma un sos delicios care trebuie sa cuprinda toate ingredientele din salata.
14
Presarati deasupra telemea, eu am dat-o prin razatoarea mica, sa fie cat mai fina.
15
Ornati cu sferturi de ou(cel pastrat pentru decor).
16
Si un fir de patrunjel dupa preferinte.
Salata ar fi bine s-o serviti imediat dupa ce ati amestecat-o cu dressing, sau macar in 15 minute.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)