Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Castraveti
1 buc
eu am folosit unul mare - daca aveti cornichon puneti 3 bucati
●
Oua
3 buc
2 in salata si 1 pentru decor
●
Patrunjel verde
0.5 legaturi
adica jumate de legatura
●
Ulei de masline extravirgin
3 linguri
●
Zeama de lamaie
1 lingura
●
Sare
1 lingurita
si piper dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatiti legumele - spalati, curatati, etc.
Pas 2
Fierbeti ouale 10 minute, le tineti in apa rece inca 15 minute, apoi curatati de coaja si lasati sa se mai raceasca.
Pas 3
Taiati castravetii cubulete mai mari si le adaugati in bolul de salata.
Pas 6
Ceapa si patrunjelul le tocati marunt si adaugati in bol.
Pas 7
Separati albusurile de galbenusuri la cele 2 oua.
Pas 8
Albusurile se taie cubulete si la fel se adauga in salata.
Pas 9
Sunca se taie cubulete, o adaugati si pe ea in bol.
Pas 10
Intr-un bol mic facem dressing-ul pentru salata: amestecati bine uleiul cu zeama de lamaie, sare si putin piper.
Pas 11
Il turnati peste toate ingredientele din bol.
Pas 12
Maruntiti bine cu mainile 2 galbenusuri si le presarati peste salata.
Pas 13
Amestecam bine - dressingul si galbenusurile vor forma un sos delicios care trebuie sa cuprinda toate ingredientele din salata.
Pas 14
Presarati deasupra telemea, eu am dat-o prin razatoarea mica, sa fie cat mai fina.
Pas 15
Ornati cu sferturi de ou(cel pastrat pentru decor).
Pas 16
Si un fir de patrunjel dupa preferinte.
Salata ar fi bine s-o serviti imediat dupa ce ati amestecat-o cu dressing, sau macar in 15 minute.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)