Semipreparate
●
200 g
sau folositi maioneza de post
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Puneti sfecla rosie la fiert, cand incepe sa fiarba, faceti focul mic si lasati aproximativ o ora - pana intra usor un cutit in ea(asa o incercati).
Pas 2
Dupa ce a fiert, sfecla o racoriti cu apa rece, o curatati. Pregatiti maioneza, nucile, usturoiul.
Pas 3
Sfecla o dati prin razatoare mica sau medie.
Pas 4
Peste ea pisati usturoiul.
Pas 5
Nucile le maruntiti bine, cu facaletul sau masina de tocat - le puneti in compozitia de sfecla rosie.
Pas 6
Adaugati maioneza si amestecati bine.
Pas 7
Gustati, adaugati sare dupa gust, daca este necesar.
Pas 8
O puneti intr-o farfurie mai adanca, nivelati cu un cutit.
Pas 9
Infrumusetati cu nuci, verdeata, etc.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(un bol mediu)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)