Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ulei de floarea-soarelui
100 ml
să fie rafinat, fără miros
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se pune apa și uleiul la fiert.
Pas 2
Când începe să fiarbă, luați de pe foc și încorporați toată făina. Amestecați cu un tel mai bine, să nu fie cocoloașe.
Pas 4
Adăugați ouăle pe rând, amestecați bine după fiecare.
Pas 5
Iese un aluat ca de eclere.
Pas 6
Așterneți o tavă mare de aragaz cu hârtie de copt, turnați aluatul în tavă și îl întindeți cu o lingură pe toată suprafața, să fie uniform.
Pas 7
Amestecați zahărul cu scorțișoara.
Pas 8
Și îl presărați peste aluatul din tavă.
Pas 9
Se coc la cuptor preîncălzit la 200 grade, timp de 20-30 de minute, până se rumenește bine deasupra.
Pas 10
Lăsați cam 5-10 minute să se răcorească, apoi se taie/rupe bucăți și se servește.
Pas 11
Aici o poză ceva mai estetică, atât am prins, că s-au mâncat prea repede :)
Poftă Bună!
Cantitate:
200 g
(o tavă de cuptor)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (21 voturi)