Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
100 ml
sa fie rafinat, fara miros
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se pune apa si uleiul la fiert.
Pas 2
Cand incepe sa fiarba, luati de pe foc si incorporati toata faina. Amestecati cu un tel mai bine, sa nu fie cocoloase.
Pas 4
Adaugati ouale pe rand, amestecati bine dupa fiecare.
Pas 5
Iese un aluat ca de eclere.
Pas 6
Asterneti o tava mare de aragaz cu hartie de copt, turnati aluatul in tava si il intindeti cu o lingura pe toata suprafata, sa fie uniform.
Pas 7
Amestecati zaharul cu scrotisoara.
Pas 8
Si il presarati peste aluatul din tava.
Pas 9
Se coc la cuptor preincalzit la 200 grade, timp de 20-30 de minute, pana se rumeneste bine deasupra.
Pas 10
Lasati cam 5-10 minute sa se racoreasca, apoi se taie/rupe bucati si se serveste.
Pas 11
Aici o poza ceva mai estetica, atat am prins, ca s-au mancat prea repede :)
Pofta Buna!
Cantitate:
200 g
(o tava de cuptor)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (21 voturi)