Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Ulei de floarea soarelui
150 ml
●
Coaja de lamaie rasa
1 lingura
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Amestecati faina cu amidonul si praful de copt.
Pas 3
Apa se amesteca cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie, sarea si esenta de vanilie.
Pas 4
Turnati acest amestec in bolul cu faina, adaugati si macul.
Pas 5
Amestecati bine cu o spatula sau lingura.
Aluatul pare moale, dar nu adaugati faina in plus.
Pas 6
Il treceti pe masa presarata cu faina si il adunati un pic, sa fie uniform.
Observati ca este moale dar f.putin lipicios.
Pas 7
Intindeti o foaie de aluat(ajutandu-va cu faina), cam de 5mm grosime si o taiati diverse forme.
Pas 8
Treceti biscuitii taiati in tava de cuptor, asternuta cu hartie de copt, sau mai nou cu folie de teflon.
Pas 9
Se coc la cuptor preincalzit la 200 grade, timp de aproximativ 15 minute.
Eu i-am lasat mai albi, dar trebuie neaparat sa aiba fundul rumenit.
Pas 10
Sunt la fel de buni si calzi si reci.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)