Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Ulei de floarea-soarelui
150 ml
●
Coajă de lămâie rasă
1 lingura
●
Esență de vanilie
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Amestecați făina cu amidonul și praful de copt.
Pas 3
Apă se amestecă cu zahărul, vanilia, coaja de lămâie, sarea și esența de vanilie.
Pas 4
Turnați acest amestec în bolul cu făină, adăugați și macul.
Pas 5
Amestecați bine cu o spatulă sau lingură.
Aluatul pare moale, dar nu adăugați făină în plus.
Pas 6
Îl treceți pe masa presărată cu făină și îl adunați un pic, să fie uniform.
Observați că este moale dar f.puțin lipicios.
Pas 7
Întindeți o foaie de aluat (ajutându-vă cu făină), cam de 5mm grosime și o tăiați în diverse forme.
Pas 8
Treceți biscuiții tăiați în tava de cuptor, așternută cu hârtie de copt, sau mai nou cu folie de teflon.
Pas 9
Se coc la cuptor preîncălzit la 200 grade, timp de aproximativ 15 minute.
Eu i-am lăsat mai albi, dar trebuie neapărat să aibă fundul rumenit.
Pas 10
Sunt la fel de buni și calzi și reci.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)