Ce ziceți, începem planificarea meniului de Crăciun? Eu am avut ocazia să fac o masă festivă de test săptămâna trecută, cu ocazia unor musafiri și am făcut un meniu ca de Crăciun, dar în varianta mai dietetică. Și bineînțeles rețeta de salată de boeuf a fost prima supusă modificărilor și a trecut testul cu brio!
Am savurat-o cu toții și am zis că va fi vedeta și de Crăciun, fără să simtă cineva vreo diferență, doar că nu le va cădea greu la stomac :)
Pe lângă faptul că am făcut-o mai light vă dau și o sugestie de prezentare, în formă de tort, ornat cu ardei și ceapă verde, puteți folosi gogoșari în oțet în loc de ardei.
Carnea de pui se poate înlocui cu cea de vită, dacă vă place să puneți mazăre verde în salată o puteți înlocui cu fasole verde fiartă.
Deci, o prima sugestie - rețeta clasică dar puțin modificată pentru a nu avea probleme cu silueta după sărbători. Și nici o diferență la gust!