Ingrediente
●
Branza feta sau telemea
100 g
●
Ulei de masline extravirgin
3 linguri
●
Otet balsamic
2 lingurite
●
Sare
0.5 lingurite
dupa gust
●
Piper negru macinat
0.25 lingurite
●
Patrunjel verde
0.5 legaturi
o jumatate de legatura patrunjel tocat
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Sfecla se fierbe sau coace la cuptor, lasati sa se racoreasca bine apoi o curatati de coaja.
Pas 2
Se da prin razatoarea mai mare, intr-un bol.
Adaugati sare, piper, ulei si otet - le potriviti pe toate dupa gust.
Cred ca ar merge si un catel de usturoi aici, daca va place.
Pas 3
O puneti pe un platou sau farfurie.
Pas 4
Presarati deasupra branza sfaramata bucatele mici.
Pas 5
Apoi patrunjelul tocat marunt.
Pas 6
Se poate servi imediat sau peste cateva ore, dar pastrata la frigider.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(3-4 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)