Ingrediente
●
Varza alba
150 g
aproximativ 2 frunze de varză
●
Ardei gras rosu
0.5 buc
sau puteți folosi un ardei iute
●
Ulei de floarea soarelui
30 ml
●
Curcuma/turmeric
0.5 lingurite
●
Sos de soia
2 linguri
opțional
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Orezul se spală bine și se fierbe bob cu bob, metoda de fierbere o alegeți care vă place, găsiți și pe site câteva la categoria de Garnituri.
Eu am fiert orez Basmati, l-am lăsat să se răcească complet.
Pas 2
Bateți bine 2 ouă și prăjiți o omletă din ele.
Pas 3
Lăsați apoi să se răcorească și o tăiați fâșiuțe subțiri.
Pas 4
La fel tăiați cât mai subțire varza.
Pas 6
Într-o tigaie adâncă încingeți bine uleiul, adăugați ceapa și ardeiul, le căliți amestecând periodic timp de 3-4 minute.
Pas 7
Adăugați varza, la fel căliți amestecând periodic timp de 3-4 minute.
Pas 8
Acum adăugați omleta, amestecați și mai lăsați 1 minut.
Pas 9
Adăugați turmericul, este opțional dacă nu aveți, amestecați bine.
Pas 10
La urmă puneți orezul în tigaie, amestecați bine și lăsați 2-3 minute pe foc.
Pas 11
Potriviți de sare după gust.
Pas 12
Opțional puteți să adăugați și puțin sos de soia, aveți grijă în acest caz cu sarea, sosul este deja sărat.
Pas 13
Și gata, îl serviți ca atare sau ca o garnitură interesantă pe lângă o altă mâncare.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(4-5 porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)