Ingrediente
●
Spanac
400 g
opărit și bine scurs, sau congelat
●
Smântână dulce pentru gătit -25-32%
500 ml
●
Ulei de floarea-soarelui
2 linguri
●
Sare, piper
0.5 lingurite
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-o tigaie adâncă încălziți bine uleiul și untul.
Ceapa se toacă mărunt, se adaugă în tigaie și se călește puțin.
Pas 2
Adăugați spanacul tocat puțin, amestecați și căliți împreună 2-3 minute.
Pas 3
Apoi adăugați năutul fiert.
Pas 4
Și smântâna dulce, amestecați bine.
Pas 5
Lăsați să fiarbă toată compoziția la foc mic timp de 15-20 de minute.
La final potriviți de sare și piper, închideți focul.
Pas 6
Serviți ca atare, cu o felie de pâinică bună sau pe lângă o garnitură de orez, hrișcă, etc.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(3-4 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)