Ingrediente
●
Spanac
400 g
oparit si bine scurs, sau congelat
●
Smantana dulce pentru gatit -25-32%
500 ml
●
Ulei de floarea soarelui
2 linguri
●
Sare,piper
0.5 lingurite
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-o tigaie adanca incalziti bine uleiul si untul.
Ceapa se toaca marunt, se adauga in tigaie si se caleste putin.
Pas 2
Adaugati spanacul tocat putin, amestecati si caliti impreuna 2-3 minute.
Pas 3
Apoi adaugati nautul fiert.
Pas 4
Si smantana dulce, amestecati bine.
Pas 5
Lasati sa fiarba toata compozitia la foc mic timp de 15-20 de minute.
La final potriviti de sare si piper, inchideti focul.
Pas 6
Serviti ca atare, cu o felie de painica buna sau pe langa o garnitura de orez, hrisca, etc.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(3-4 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)