Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Prosecco italian
200 ml
să fie rece, din frigider
●
Piersici
2 buc
sau 200ml nectar de piersici
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Luați piersici bine coapte și dulci, aromate.
Le curățați de coajă și sâmbure.
Pas 2
Le puneți într-un blender și faceți un piure foarte fin din ele.
Pas 3
Turnați aproximativ jumătate de pahar piure de piersici.
Pas 4
Adăugați în 2-3 reprize același volum de Prosecco rece, amestecați bine cu o linguriță de fiecare dată.
Se adaugă câte puțin pentru că este vin spumant și va cam "fugi" din pahar dacă îl turnați pe tot odată.
Pas 5
Se servește imediat, cât încă are o spumă frumoasă deasupra.
Dacă spuma se mai lasă, turnați încă un fir de Prosecco chiar înainte să-l serviți la masă.
Poftă Bună!
Cantitate:
400 ml
(2 porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: