Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Prosecco italian
200 ml
sa fie rece, din frigider
●
Piersici
2 buc
sau 200ml nectar de piersici
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Luati piersici bine coapte si dulci, aromate.
Le curatati de coaja si sambure.
Pas 2
Le puneti intr-un blender si faceti un piure foarte fin din ele.
Pas 3
Turnati aproximativ jumatate de pahar piure de piersici.
Pas 4
Adaugati in 2-3 reprize acelasi volum de Prosecco rece, amestecati bine cu o lingurita de fiecare data.
Se adauga cate putin pentru ca este vin spumant si va cam "fugi" din pahar daca il turnati pe tot odata.
Pas 5
Se serveste imediat, cat inca are o spuma frumoasa deasupra.
Daca spuma se mai lasa, turnati inca un fir de Prosecco chiar inainte sa-l serviti la masa.
Pofta Buna!
Cantitate:
400 ml
(2 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii: