Limonada cu capsuni Reteta VIDEO

Limonada cu capsuni

Aceasta reteta de limonada cu siguranta este geniala - foarte frumoasa, colorata, aromata si bineinteles sanatoasa. Puteti folosi la ea capsunile mai strivite, sau cele nu chiar dulci, mierea si lamaia le regleaza pe toate. Reteta de limonada este bineinteles banala, dar orice adaugire, in acest caz capsunile, o fac vedeta pe orice masa.

Inca o chestie, puteti cu ea pacali copii nu prea amatori de fructe, sau anume de capsuni. Culoarea frumoasa si un pai vor fi o mare atractie pt ei.

Mierea se poate inlocui cu orice indulcitor preferati si dupa gustul dvs, deci se poate face si mai dietetica.

Ingrediente

Capsuni
300 g
Lamaie
1 buc
Miere
50 g
dupa gust, sau orice alt indulcitor - zahar, stevie, etc.
Apa plata
700 ml
aproximativ, cat sa completati pana la 1 litru

Pasi de urmat

Pas 1

Intr-un blender puneti capsunile, sucul de la 1 lamaie, mierea si 100ml de apa.

Limonada cu capsuni - Pas 1
Pas 2

Blendati bine, pana capsunile se fac un piure(aproape) uniform.

Limonada cu capsuni - Pas 2
Pas 3

Turnati acest amestec intr-o carafa de 1 litru, sau orice alt vas.

Limonada cu capsuni - Pas 3
Pas 4

Adaugati apa cat sa umpleti vasul cu apa.

Limonada cu capsuni - Pas 4
Pas 5

Mai puteti potriviti aici dupa gust cu miere sau apa, depinde cum va place limonada.

Limonada cu capsuni - Pas 5
Pas 6

Serviti rece si savurati, este foarte aromata si frumoasa.

Pofta Buna!

Limonada cu capsuni - Pas 6

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 l (4-5 portii)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 15 min
Data publicarii:
Nota: 5 (1 voturi)

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

Diana85
Diana85 17 May 2016, 00:58

Sotul nu mananca capsune,dar cu limonada asta l am dat pe spate.Eu am pus miere mai multa ca erau cam acrisoare capsunele.

Nota mea pentru reteta:
MarianBogorodea939
Marian Bogorodea (MarianBogorodea939) 17 May 2016, 01:01

oare tinuta la frigider,nu se decanteaza  sa ramana pulpa la fund si apa la suprafata?cat timp se poate pastra la rece? Vreau sa fac din fructe Goji proaspete si de aceea eram interesat dar o sa fac un experiment in iunie cand se coc fructele si o sa vad :)

lena
Elena (lena) Marian Bogorodea (MarianBogorodea939) 17 May 2016, 10:26

Se decanteaza dar o amestecati inainte de servire.

PS. Data viitoare va rog sa ma intrebati daca aveti voie sa puneti aici link-uri.