Limonadă cu căpșuni Rețetă VIDEO

Limonadă cu căpșuni

Această rețetă de limonadă cu siguranță este genială - foarte frumoasă, colorată, aromată și bineînțeles sănătoasă. Puteți folosi la ea căpșunile mai strivite, sau cele nu chiar dulci, mierea și lămaia le reglează pe toate. Rețeta de limonadă este bineînțeles banală, dar orice adăugire, în acest caz căpșunile, o fac vedetă pe orice masă.

Încă o chestie, puteți cu ea păcăli copii nu prea amatori de fructe, sau anume de căpșuni. Culoarea frumoasă și un pai vor fi o mare atracție pentru ei.

Mierea se poate înlocui cu orice îndulcitor preferați și după gustul dvs., deci se poate face și mai dietetică.

Ingrediente

Căpșuni
300 g
   
Lămâie
1 buc
   
Miere
50 g
după gust, sau orice alt îndulcitor - zahăr, stevie, etc.
Apă plată
700 ml
aproximativ, cât să completați până la 1 litru

Pași de urmat

Pas 1

Într-un blender puneți căpșunile, sucul de la 1 lămâie, mierea și 100ml de apă.

Limonadă cu căpșuni - Pas 1
Pas 2

Blendați bine, până căpșunile se fac un piure (aproape) uniform.

Limonadă cu căpșuni - Pas 2
Pas 3

Turnați acest amestec într-o carafă de 1 litru, sau orice alt vas.

Limonadă cu căpșuni - Pas 3
Pas 4

Adăugați apă cât să umpleți vasul.

Limonadă cu căpșuni - Pas 4
Pas 5

Mai puteți potrivi aici după gust cu miere sau apă, depinde cum vă place limonada.

Limonadă cu căpșuni - Pas 5
Pas 6

Serviți rece și savurați, este foarte aromată și frumoasă.

Poftă Bună!

Limonadă cu căpșuni - Pas 6

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 1 l (4-5 porții)
Timp de preparare: 10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 15 min
Data publicării:
Notă: 5 (1 voturi)

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Diana85
Diana85 17 May 2016, 00:58

Sotul nu mananca capsune,dar cu limonada asta l am dat pe spate.Eu am pus miere mai multa ca erau cam acrisoare capsunele.

Nota mea pentru rețetă:
MarianBogorodea939
Marian Bogorodea (MarianBogorodea939) 17 May 2016, 01:01

oare tinuta la frigider,nu se decanteaza  sa ramana pulpa la fund si apa la suprafata?cat timp se poate pastra la rece? Vreau sa fac din fructe Goji proaspete si de aceea eram interesat dar o sa fac un experiment in iunie cand se coc fructele si o sa vad :)

lena
Elena (lena) Marian Bogorodea (MarianBogorodea939) 17 May 2016, 10:26

Se decanteaza dar o amestecati inainte de servire.

PS. Data viitoare va rog sa ma intrebati daca aveti voie sa puneti aici link-uri.