Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
225 ml
●
Esenta de vanilie
1 buc
sau alte arome dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Caisele se curata de samburi si se taie bucatele mici - sferturi sau jumatati.
Pas 2
Intr-un bol amestecati ouale cu lapte, ulei, zahar si vanilie.
Pas 3
Adaugati faina, praf de copt si cacao.
Pas 4
Amestecati bine sa nu fie cocoloase.
Pas 5
Turnati aluatul intr-o tava mare de aragaz, asternuta cu hartie de copt.
Nivelati bine, sa fie in strat uniform.
Pas 6
Deasupra puneti bucatile de caise.
Pas 7
Coaceti prajitura la cuptor preincalzit la 200 de grade timp de 25-30 de minute.
Inainte de servire lasati sa se raceasca complet.
Pas 8
Portionati si savurati - caisele aromate si acrisoare se combina perfect cu aluatul de ciocolata.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(1 tava de aragaz cu 4 ochiuri)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)