Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Salata verde
1 buc
cred ca puteti combina aici orice verdeturi va plac
●
Nuci tocate
50 g
nuci simple romanesti
●
Mozzarella
200 g
se poate inlocui cu telemea nesarata sau cu tofu in varianta de post
●
Stafide
50 g
sau merisoare
●
Otet balsamic
50 ml
eu am pus otet balsamic alb - se poate inlocui cu mai putin otet de mere
●
Ulei de masline extravirgin
50 ml
●
Mustar frantuzesc
1 lingurita
din acela cu boabe, dar puteti sa-l omiteti, nu este obligatoriu
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Salata verde se spala si se usuca bine.
O rupeti bucatele intr-un bol mai mare.
Pas 2
Marul se taie felii subtiri si se adauga in bolul cu salata verde.
Pas 3
Apoi adaugati branza mozzarella - o puteti pune asa bilute mici sau le striviti putin, va fi mai interesanta salata.
Pas 4
Acum puneti nucile maruntite putin cu un cutit sau blender.
Sa va dau un pont mic - salata va fi mai aromata daca veti cali nucile 2-3 minute pe o tigaie uscata - le raciti putin si apoi taiati.
Pas 5
Nu uitati de stafide sau merisoare.
Pas 6
Pregatim dressingul:
- intr-un bol mic sau un borcan cu capac - puneti uleiul, otetul si sarea.
Pas 7
- optional puteti adauga si putin mustar frantuzesc, dar nu este obligatoriu
Pas 8
- amestecati bine toate ingredientele, folositi o furculita sau, daca aveti un borcan - puneti capacul strans si agitati bine, pana sosul devine ca o emulsie.
Pas 9
Il turnati peste ingredientele din salata.
Pas 10
Amestecati bine cu 2 furculite, asa va ajunge sosul pe fiecare ingredient.
Mai potriviti de sare daca este nevoie.
Pas 11
Serviti imediat si savurati cu mare placere.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(3-4 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)