Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Creveti curatati
1 kg
curatati si scursi bine de apa, daca sunt congelati le decongelati dinainte
●
Smantana dulce pentru gatit -25-32%
300 ml
●
Patrunjel verde
1 buc
adica 1 legatura
●
Piper negru macinat
0.25 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
De data aceasta am avut creveti cumparati congelati, asa ca i-am decongelat, spalat si neaparat se scurg bine de apa.
Daca aveti creveti proaspeti, le curatati, spalati si la fel scurgeti bine de apa.
Pas 2
Curatati si spalati ceapa, usturoiul si patrunjelul.
Pas 3
Folositi pentru reteta un vin alb demisec, eu am avut vinul Sauvignon-Blanc de la Crama Ceptura.
Pas 4
Ca sa mearga treaba mai relaxat puteti si sa degustati din el :)
Pas 5
Acum ne apucam de treaba efectiv, tocati marunt ceapa si usturoiul, le puneti separat, nu se vor gati impreuna.
Pas 6
Bineinteles si niste patrunjel tocat, pentru aroma si culoare.
Pas 7
Intr-o tigaie incalziti bine untul cu uleiul de masline.
Pas 8
Adaugati ceapa tocata, amestecati si lasati sa se rumeneasca usor.
Pas 9
Apoi puneti usturoiul, amestecati si lasati la calit 1 minut, nu mai mult!
Pas 10
Acum adaugati crevetii, le gatiti 5 minute la foc iute si amestecati periodic in ei.
Pas 11
Turnati vinul, amestecati si mai lasati 5 minute la foc mare.
Pas 12
Dupa acest timp turnati smantana dulce, amestecati si mai gatiti 5 minute.
Pas 13
Potriviti de sare si piper dupa gust, puneti patrunjelul tocat si este gata mancarea.
Pas 14
Se pot servi simpli cu niste painica proaspata, sau cu paste, orez, couscous, etc.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(6-8 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: