Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Scortisoara
1 lingurita
●
Esenta de vanilie
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Asterneti cu hartie de copt o tava de aprozimativ 24x10cm.
Daca aveti o tava de chec mai mare, recomand sa mariti cantitatile la ingrediente cat de cat proportional.
Pas 2
Amestecati faina cu praful de copt.
Aici am testat cu succes marca de faina Fine Life din magazinul LaDoiPasi.
Pas 3
Curatati merele de cotor si coaja, apoi le taiati cubulete de marime medie.
Pas 4
Puneti peste cubuletele de mere 1 lingurita de scortisoara si 60g de zahar alb sau brun. Amestecati bine, acesta va fi crocantul de mere.
Pas 5
Intr-un bol mixati bine untul moale cu 120g de zahar, apoi adaugati pe rand ouale.
Pas 6
Turnati laptele si esenta de vanilie, iarasi amestecati.
Pas 7
La final puneti faina cu praful de copt.
Pas 8
Amestecati bine cu mixerul sau telul, pana aluatul devine neted si omogen, fara cocoloase.
Pas 9
Acum puneti si nivelati jumatate din acest aluat in tava de chec pregatita la primul pas.
Pas 10
Distribuiti uniform jumatate din merele cubulete cu scortisoara.
Pas 11
Turnati restul de aluat si il distribuiti uniform cu lingura.
Pas 12
Deasupra puneti celelalte mere si zaharul ramas din farfurie.
Presati bucatile de mere putin cu o lingura, sa intre usor in aluat.
Pas 13
Coaceti checul in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 45-50 de minute.
Neaparat sa faceti si testul scobitorii inainte sa-l scoateti din cuptor.
Pas 14
Lasati sa se raceasca complet inainte de servire, asa feliile vor fi uniforme si nu se vor desface.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(1 chec de 24x10cm)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)