Ingrediente
●
Ghimbir
1 buc
o bucată mică de ghimbir proaspăt, cât o nucă
●
Baton scorțișoară
2 buc
●
Zahăr
4 linguri
sau îndulcitor low-carb
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Într-o cratiță mică turnați 150ml de apă, adăugați ghimbirul tăiat felii, batoanele de scorțișoară, anasonul și cardamomul.
Puneți pe plită și fierbeți la foc mic 2-3 minute.
Pas 2
În acest timp spălați repede portocala și o tăiați felii subțiri.
Pas 3
Adăugați în cratița cu mirodenii și mai lăsați să fiarbă 2 minute.
Pas 5
Și vinul.
Amestecați atent să se dizolve zahărul și lăsați pe foc până începe să fiarbă.
Pas 6
Imediat îl luați de pe plită, lăsați să se mai liniștească și pătrundă 10 minute înainte de servire.
Pas 7
Serviți cu feliile de portocală și câteva mirodenii din cratiță, este delicios și foarte elegant.
Poftă Bună!
Cantitate:
3 portii
(3-4 porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării: