Ingrediente
●
Ghimbir
1 buc
o bucata mica de ghimbir proaspat, cat o nuca
●
Baton scortisoara
2 buc
●
Zahar
4 linguri
sau indulcitor low-carb
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-o cratita mica turnati 150ml de apa, adaugati ghimbirul taiat felii, batoanele de scortisoara, anasonul si cardamonul.
Puneti pe plita si fierbeti la foc mic 2-3 minute.
Pas 2
In acest timp spalati repede portocala si o taiati felii subtiri.
Pas 3
Adaugati in cratita cu mirodenii si mai lasati sa fiarba 2 minute.
Pas 5
Si vinul.
Amestecati atent sa se dizolve zaharul si lasati pe foc pana incepe sa fiarba.
Pas 6
Imediat il luati de pe plita, lasati sa se mai linisteasca si patrunda 10 minute inainte de servire.
Pas 7
Serviti cu feliile de portocala si cateva mirodenii din cratita, este delicios si foarte elegant.
Pofta Buna!
Cantitate:
3 portii
(3-4 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii: