De fapt, această rețetă de covridogi mi-a atras atenția într-un serial american unde se serveau ca aperitiv și cu denumirea de "pigs in a blanket", erau chiar și mai mici decât cei din poza mea. Imediat m-am gândit să le fac pentru fetele mele, bineînțeles fiind mari amatoare de covridogi, dar și varianta de acești "pigs in a blanket" să fie un motiv de distracție.
Foarte bună rețeta, cu siguranță o voi mai repeta, mai ales că știu exact ce crenvurști am pus în acești covridogi (caut întotdeauna crenvurști cât mai naturali fără prea multe adaosuri), versus cei din comerț. Copiii au fost încântați de gust, formă, idee, ne-am distrat la maxim și le-am servit pe lângă o salată mare de varză.
V-am arătat în pași și varianta de covridogi cu cașcaval, necesită un pic mai multă atenție la montare, dar mi s-au părut mai fragezi și mai gustoși datorită cașcavalului topit. În plus, dacă sunteți în grabă, puteți înlocui aluatul de drojdie cu un foietaj din comerț.