De fapt, aceasta reteta de covridogi mi-a atras atentia intr-un serial american unde se serveau ca aperitiv si cu denumirea de "pigs in a blanket", erau chiar si mai mici decat cei din poza mea. Imediat m-am gandit sa le fac pentru fetele mele, bineinteles fiind mari amatoare de covridogi, dar si varianta de acesti "pigs in a blanket" sa fie un motiv de distractie.
Foarte buna reteta, cu siguranta o voi mai repeta, mai ales ca stiu exact ce crenvursti am pus in acesti covridogi(caut intotdeauna crenvursti cat mai naturali fara prea multe adaosuri), versus cei din comert. Copiii au fost incantati de gust, forma, idee, ne-am distrat la maxim si le-am servit pe langa o salata mare de varza.
V-am aratat in pasi si varianta de covridogi cu cascaval, necesita un pic mai multa atentie la montare, dar mi s-au parut mai fragezi si mai gustosi datorita cascavalului topit. In plus, daca sunteti in graba, puteti inlocui aluatul de drojdie cu un foietaj din comert.