Mere coapte simple Rețetă VIDEO
Aceste mere coapte sunt desertul preferat al fetiței mele mai mici, surprinzător, mai ales la cât de simplu se prepară, dar de fiecare dată se mănâncă prea repede și cu multă poftă. Mă gândeam că în toată agitația după super rețete șmechere uităm de dulciurile simple ale copilăriei noastre. Bunica și mama mea deseori coceau mere pentru diverse sărbători (chiar întregi, cu cotor și semințe) și erau de fiecare dată foarte apreciate.
Vreau să vă arăt mai jos cum să coaceți merele simple, fără umplutură, chiar puteți să omiteți zahărul și scorțișoara dacă nu vă plac, sau nu aveți voie. Mai sunt variante de a coace merele cu miere, dar nu vă recomand, mierea devine toxică la încălzire și mai bine să evitați acest lucru, dacă nu este obligatoriu. Cel mai simplu este să puneți mierea deasupra merelor, după ce s-au copt și s-au răcorit puțin.
Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Mere
8 buc
oricare aveți și preferați
●
Zahăr brut
2 linguri
îl puteți omite sau înlocuiți cu zahăr simplu
●
Scorțișoară măcinată
1 lingurita
opțional
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Spălați merele, tăiați-le în jumătăți.
Pas 2
Scobiți cu un cuțit cotorul și semințele.
Pas 3
Le aranjați într-o tavă mare de cuptor, așternută cu hârtie de copt (aceasta nu este obligatorie, dar vă scutește de spălarea tăvii după ce merele mai dau drumul la zeamă la coacere și o murdăresc).
Pas 4
Puteți să presărați pe fiecare jumătate de măr puțin zahăr brun, dar este opțional.
Pas 5
Presărați și puțină scorțișoară, opțional.
Pas 6
Le puneți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Pas 7
Când sunt gata, veți observa că se mai umflă și coaja crapă, dar este normal acest lucru.
După coacere lăsați puțin pe masă să se răcorească.
Pas 8
Noi de obicei le savurăm așa simple, calde sau reci, dar merg combinate cu niște înghețată de vanilie, sau puțină frișcă.
Poftă Bună!
Cantitate:
16 buc
(1 tavă de cuptor)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării: