Ingrediente
●
Ulei
100 ml
orice ulei fara miros, sau unt topit daca nu tineti neaparat sa fie de post
●
Zahar
150 g
se poate si mai putin, dupa preferinte
●
Fulgi de ovaz fini
60 g
●
Praf de copt
1 lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Optional puteti rumeni putin fulgii de ovaz intr-o tigaie uscata.
Nu este obligatoriu, dar prajirea le va accentua aroma.
Pas 3
Puneti intr-un bol piureul de dovleac, uleiul, zaharul si sarea, amestecati bine.
Pas 4
Adaugati faina, fulgii de ovaz si praful de copt.
Amestecati bine cu o lingura.
Pas 5
Apoi cu mainile, pana obtineti un aluat nelipicios si foartea placut de lucrat, ca o plastilina moale.
Pas 6
Rupeti din el bucati, formati bile cat o nuca si le aplatizati cu palmele.
Aranjati biscuitii astfel modelati in tava de cuptor.
Pas 7
Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 20-25 de minute, sau pana se rumenesc usor.
Lasati-i sa se raceasca complet inainte de servire, atunci vor avea textura si gustul cel mai corect.
Pofta Buna!
Cantitate:
20 buc
(1 tava mare de cuptor)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: