Ingrediente
●
Unt
100 g
sau margarina
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se separa albusurile de galbenusuri. Primele le bateti spuma tare si lasati deoparte.
Pas 2
Untul moale(la temperatura camerei) il mixati bine cu zaharul.
Pas 3
Apoi adaugati galbenusurile cate unul si mixati bine dupa fiecare.
Pas 4
Apoi adaugati faina, mixati bine, laptele, iarasi mixati si la urma albusurile batute spuma. Amestecati bine.
Pas 5
Asa arata aluatul pentru Cremes inainte sa-l puneti in tava.
Pas 6
Turnati aluatul intr-o forma de chec asternuta cu hartie de copt. Daca nu aveti forma de chec folositi o alta tava adanca, doar aveti grija la cantitatea de aluat, daca este tava mai mare folositi o cantitate dubla de ingrediente.
Pas 7
Puneti prajitura la cuptor aproximativ o ora, pana se rumeneste bine. Apoi o scoateti si lasati sa se raceasca bine.
Pas 8
Apoi o rasturnati pe un platou sau un fund si serviti cu placere:) Noi nu am rezistat mai mult de 30 de min pana s-a racorit putin. Si sa fiu sincera mi-a placut mai mult cand a fost calda.
Pas 9
Am presarat-o cu putina scortisoara si sa stiti ca prajitura pe cat este de desteapta, este si la fel de rapida la mancat :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(6 portii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (25 voturi)