Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
200 g
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Bicarbonat de sodiu
0.5 lingurite
este optional, dar face checul putin mai pufos
●
Ciocolata neagra/amaruie
80 g
procent - 60-80%
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Topiti untul intr-o cratita, apoi lasati sa se racoreasca.
Pas 2
Ciocolata se taie bucatele mici.
Pas 3
Amestecati toate ingredientele uscate intr-un bol - faina, zaharul, pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Pas 4
Adaugati ciocolata maruntita in compozitia uscata.
Pas 5
Apoi amestecati toate ingredientele "umede" - laptele, untul, ouale si esenta de vanilie.
Pas 6
Adaugati compozitia lichida la cea uscata, amestecati bine.
Pas 7
Cam asa arata compozitia finala.
Pas 8
Turnati aluatul intr-o forma de chec (de 24x10cm este aici), daca nu este de silicon, asterneti tava cu hartie de copt.
Pas 9
Se tine in cuptor la temepratura de 200 de grade timp de 40-45 de minute, pana trece testul scobitorii.
Il scoateti si lasati sa se raceasca timp de o ora chiar in tava de chec, apoi il mutati pe o farfurie si mai lasati 1-2 ore.
Pas 10
Si aici cateva briose, sunt la fel de bune ca si chec-ul.
Pas 11
Dupa ce se raceste, checul se taie si se savureaza - este ceva extraordinar cum se simt acele bucatele de ciocolata topita in combinatie cu aluatul poros si moale.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 buc
(1 chec mediu)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (26 voturi)