Ingrediente
●
Piept de pui
1 buc
1 piept de pui mediu, dezosat si fara piele
●
Mazare verde la conserva
200 g
●
Castraveti murati
4 buc
●
Ulei de floarea soarelui
100 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cartofii se curata, se spala si se taie pai. Apoi se calesc in ulei incins, le fel cum faceti pentru cartofii prajiti clasici.
Pas 2
Dupa ce s-au rumenit ii puneti pe un servetel sa se scurga bine de ulei.
Pas 3
Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se pune la calit in ulei.
Pas 4
Cand scade apa si se rumeneste adaugati putina sare si ceva din mirodeniile preferate. Luati de pe foc si scoateti intr-o farfurie carnea sa se scurga de ulei.
Pas 5
Morcovul se da printr-o razatoare subtire sau il dati printr-un blender care razuieste frumos. Varza se taie subtire ca pentru salata.
Pas 6
Si acum finalul - pe un platou mare se pun ingredientele - in mijloc cartofii pai, apoi prin parti - carnea, mazarea scursa de apa, varza, castravetii taiati cubulete si morcovul dat prin razatoare.
Pas 7
Preparati maioneza si o turnati in mijlocul salatei - infrumusetati cu ceva verdeata.
Si asta-i tot - inainte de servire se amesteca cu 2 furculite.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(1 platou mare)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
4 (5 voturi)