Ingrediente
●
Piept de pui
1 buc
1 piept de pui mediu, dezosat și fără piele
●
Mazare verde la conserva
200 g
●
Castraveti murati
4 buc
●
Ulei de floarea soarelui
100 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cartofii se curăță, se spală și se taie pai. Apoi se călesc în ulei încins, la fel cum faceți pentru cartofii prăjiți clasici.
Pas 2
După ce s-au rumenit îi puneți pe un șervet să se scurgă bine de ulei.
Pas 3
Pieptul de pui se spală, se taie cubulețe și se pune la călit în ulei.
Pas 4
Când scade apa și se rumenește adăugați puțină sare și ceva din mirodeniile preferate. Luați de pe foc și scoateți într-o farfurie carnea să se scurgă de ulei.
Pas 5
Morcovul se dă printr-o răzătoare subțire sau îl dați printr-un blender care răzuiește frumos. Varza se taie subțire ca pentru salată.
Pas 6
Și acum finalul - pe un platou mare se pun ingredientele - în mijloc cartofii pai, apoi prin părți - carnea, mazărea scursă de apă, varza, castraveții tăiați cubulețe și morcovul dat prin răzătoare.
Pas 7
Preparați maioneza și o turnați în mijlocul salatei - înfrumusețați cu ceva verdeață.
Și asta-i tot - înainte de servire se amestecă cu 2 furculițe.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(1 platou mare)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
4 (5 voturi)