Pentru cei pasionați de anumite lucruri inspirația vine pe drum, o găsești în orice faci și oriunde ai merge - această afirmație este un lucru foarte valabil și în cazul meu cu rețetele. Cu ocazia mutărilor la casă nouă nu prea aveam timp să gătesc, din această cauză contractul nostru de vânzare-cumpărare l-am sărbătorit cu pizza. Și bineînțeles dacă am avut ocazia să aleg o pizza, am ales una de care mă tot ascundeam și o evitam - mă tot gândeam ce bun o fi într-o pizza numai cu cașcaval - pizza 4 formaggi.
Și am învățat lecția, niciodată să nu ai o părere despre ceva până nu testezi singur. Deci, brânza cu mucegai nu prea o mănânci așa simplu, o combinam cu struguri, pere și ceva vin alb - aici în pizza și-a arătat tot ce putea - aroma, gustul picant, etc. Chiar și cei mai mofturoși gurmanzi sunt sigură că vor aprecia acest gust.
Despre această pizza - o nebunie, aromată, plăcută, moale, fragedă --- și lista poate continua, a devenit preferata mea și anume în așa combinație cum o veți vedea în rețetă. Prefer să amestec tipurile de brânză, nu le pun separat, pentru că numai împreună dau acel gust deosebit.
Tipurile de brânză obligatorii ar fi mozzarella și brânza cu mucegai albastru - restul le alegeți după cum găsiți și vă place - parmezan, emmentaler, cheddar, cașcavalul simplu, etc.
Și să știți că este una din cele mai rapide pizza preparate, nici o grijă cu prepararea ingredientelor, doar cașcavalul, sosul și mirodeniile.
Gata, gata, am terminat povestea - aș putea să mai scriu multe despre această pizza, dar vă las să vedeți și să o încercați - obligatoriu! :)