Pentru cei pasionati de anumite lucruri inspiratia vine pe drum, o gasesti in orice faci si oriunde ai merge - aceasta afirmatie este un lucru foarte valabil si in cazul meu cu retetele. Cu ocazia mutarilor la casa noua nu prea aveam timp sa gatesc, din aceasta cauza contractul nostru de vz-cumparare l-am sarbatorit cu pizza. Si bineinteles daca am avut ocazia sa aleg o pizza, am ales una de care ma tot ascundeam si o evitam - ma tot gandeam ce bun o fi intr-o pizza numai cu cascaval - pizza 4 formaggi.
Si am invatat lectia, niciodata sa nu ai o parere despre ceva pana nu testezi singur. Deci, branza cu mucegai nu prea o mananci asa simplu, o combinam cu struguri, pere si ceva vin alb - aici in pizza si-a aratat tot ce putea - aroma, gustul picant, etc. Chiar si cei mai mofturosi gurmanzi sunt sigura ca vor aprecia acest gust.
Despre aceasta pizza - o nebunie, aromata, placuta, moale, frageda --- si lista poate continua, a devenit preferata mea si anume in asa combinatie cum o veti vedea in reteta. Prefer sa amestec tipurile de branza, nu le pun separat, pentru ca numai impreuna dau acel gust deosebit.
Tipurile de branza obligatorii ar fi mozzarela si branza cu mucegai albastru - restul le alegeti dupa cum gasiti si va place - parmezan, emmentaler, cheddar, cascavalul simplu, etc.
Si sa stiti ca este una din cele mai rapide pizza preparate, nici o grija cu prepararea ingredientelor, doar cascavalul, sosul si mirodeniile.
Gata, gata, am terminat povestea - as putea sa mai scriu multe despre aceasta pizza, dar va las sa vedeti si sa o incercati - obligatoriu! :)