Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Făină albă calitate superioară
150 g
un pahar
●
Mere ionatan
4 buc
sau orice alt tip de mere mai acrișoare și aromate
●
Praf de copt
1 buc
un plic de praf de copt
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătiți ingredientele pentru prăjitură cu mere, spălați merele.
Pas 2
Luați o formă pentru copt, teflonată, din sticlă, etc. Ungeți forma cu unt (untul nu se topește), presărați pesmet pe fundul și pereții tăvii.
Pas 3
Merele se curăță și se taie bucăți medii.
Pas 4
Aranjați merele uniform în forma unsă și tapetată cu pesmet.
Pas 5
Într-un bol bateți ouăle și adăugați zahărul. Le bateți bine, cu telul sau cel mai bine mixerul, până se fac spumă.
Pas 6
Într-un pahar amestecați bine făina cu un pliculeț de praf de copt, adăugați peste ouăle bătute spumă.
Amestecați bine.
Pas 7
Aluatul obținut se toarnă peste mere, uniform, ca să le acopere toată suprafața.
Nu vă speriați dacă se văd merele, aluatul crește foarte bine.
Pas 8
Se pune tava la cuptor, la temperatura medie, până se rumenește bine.
Durează aproximativ 20 de min la 180 de grade C.
Pas 9
După ce se răcește puțin, se taie cu un cuțit prăjitura cu mere în bucăți de mărimea preferată și se scoate din tavă cu o paletă.
Pas 10
Ca să fie și mai gustoasă și frumoasă, înainte de servire puteți presăra prăjitura cu mere cu zahăr pudră vanilat.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(5-6 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (80 voturi)