Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Faina alba calitate superioara
150 g
un pahar
●
Mere ionatan
4 buc
sau orice alt tip de mere mai acrisoare si aromate
●
Praf de copt
1 buc
un plic de praf de copt
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatiti ingredientele pentru prajitura cu mere, spalati merele.
Pas 2
Luati o forma pentru copt, teflonata, din sticla, etc. Ungeti forma cu unt (untul nu se topeste), presarati pesmet pe fundul si peretii tavii.
Pas 3
Merele se curata si se taie bucati medii.
Pas 4
Aranjati merele uniform in forma unsa si tapetata cu pesmet.
Pas 5
Intr-un bol bateti ouale si adaugati zaharul. Le bateti bine, cu telul sau cel mai bine mixerul, pana se fac spuma.
Pas 6
Intr-un pahar amestecati bine faina cu un pliculet de praf de copt, adaugati peste ouale batute spuma.
Amestecati bine.
Pas 7
Aluatul obtinut se toarna peste mere, uniform, ca sa le acopere toata suprafata.
Nu va speriati daca se vad merele, aluatul creste foarte bine.
Pas 8
Se pune tava la cuptor, la temperatura medie, pana se rumeneste bine.
Dureaza aproximativ 20 de min la 180 de grade C.
Pas 9
Dupa ce se raceste putin, se taie cu un cutit prajitura cu mere in bucati de marimea preferata si se scoate din tava cu o paleta.
Pas 10
Ca sa fie si mai gustoasa si frumoasa, inainte de servire puteti presara prajitura cu mere cu zahar pudra vanilat.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(5-6 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (80 voturi)