Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Ciocolata neagra/amaruie
350 g
de 60-80%
●
Smantana
300 g
smantana simpla, fermentata
●
Smantana dulce pentru gatit -25-32%
50 ml
puteti inlocui cu lapte
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pe baie de aburi topiti 200g de ciocolata si 250g de unt.
Amestecati bine pana devine o compozitie omogena.
Pas 2
Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul, cacao si praful de copt.
Pas 3
Turnati amestecul de ciocolata topita si unt peste ingredientele uscate din bol.
Pas 4
Treptat, in 2-3 reprize adaugati ouale, amestecati.
Pas 5
Apoi adaugati smantana fermentata si iarasi amestecati bine cu un tel.
Pas 6
Trebuie sa va iasa un aluat frumos, putin dens.
Pas 7
Turnati-l intr-o tava de cuptor(25x35cm) asternuta cu hartie de copt si nivelati bine.
Pas 8
Puneti la cuptor preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute. Verificati cu o scobitoare daca este gata in acest timp.
Lasati prajitura in tava sa se raceasca complet.
Pas 9
Cand este gata racita prajitura incepem sa pregatim glazura:
- Intr-un bol puneti 150g ciocolata, 20g de unt si 50ml smantana dulce. Se topeste la microunde sau pe baie de aburi amestecand periodic.
Pas 10
Turnati glazura peste prajitura.
Pas 11
Mai puneti 1-2 ore la frigider pana se intareste glazura.
Pas 12
O portionati atent, pentru sectiune curata, de fiecare data spalati cutitul cand taiati o felie.
Pas 13
Si o sectiune delicioasa - perfect de umeda, pufoasa si ciocolatoasa.
Pofta Buna!
Cantitate:
1500 g
(o tava mare)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (9 voturi)