Ingrediente
●
Porumb conservat
2 buc
2 cutii
●
Maioneză
200 g
faceți de casă sau puteți cumpăra gata făcută (în acest caz aveți grijă să fie una bună)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pregătiți ingredientele pentru salată - fierbeți ouăle tari și le decojiți, lăsați batoanele de surimi să se decongeleze în acest timp.
Pas 3
Scoteți batoanele de surimi din foliile în care sunt învelite.
Pas 4
Tăiați mărunt și surimi-urile.
Pas 5
Într-un bol se pune porumbul scurs de apă, surimi-urile și ouăle tăiate.
Pas 6
Adăugați maioneza treptat, în 2 etape. Puneți jumătate din maioneză, amestecați și vedeți dacă salata este mai uscată adăugați câte puțin, pentru că dacă este prea multă maioneză va fi prea lichidă.
Gustați și de sare, dacă maioneza nu este sărată, adăugați sare după preferință.
Pas 7
Se servește înfrumusețată cu frunze de pătrunjel sau gălbenuș de ou dat prin răzătoarea mică.
Poate din prima o să vi se pară că are un gust mai specific (mirosul de carne de crabi din surimi), vă garantez că o să le placă chiar și la cei mai mofturoși membri ai familiei.
Multă Poftă!
Cantitate:
1 kg
(4 porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)