Ingrediente
●
Branza de vaci
500 kg
Vă recomand să luați brânza mai moale, nu zgrunțuroasă.
●
Zahar
100 g
dacă vă place mai dulce, mai adăugați zahăr
●
Esenta de vanilie
1 buc
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Merele se spală, se taie în jumătăți. Din fiecare jumătate se scot sâmburii și se face puțin loc pentru brânza de vaci.
Pas 2
Într-un bol se amestecă brânza cu ouă, zahăr, stafidele spălate și vanilia.
Pas 3
Fiecare jumătate de măr se umple cu compoziția de brânză. Se pun la cuptor până se rumenește brânza ușor deasupra.
Pas 4
După ce le scoateți din cuptor, le puteți unge deasupra cu dulceața preferată, pentru încă un plus de aromă și o culoare frumoasă.
Poftă Bună!
Cantitate:
2 kg
(10 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
10 min
Data publicării:
Notă:
5 (3 voturi)