Ingrediente
●
Ananas bucăți/conservă
1 buc
conservă de 375-400g, sau ananas proaspăt
●
Banane
3 buc
de dimensiune medie
●
Nucă de cocos
25 g
răzuită, uscată
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Într-o cratiță cu fundul gros scurgeți sucul din conserva de ananas.
Adăugați zahărul și puneți pe foc, când începe să fiarbă micșorați flacăra și lăsați 10 minute.
Pas 3
Apoi adăugați bananele tăiate rondele, ananasul din conservă, cocosul și sucul de la lămâie.
Pas 4
Când începe să fiarbă compoziția faceți focul mic și lăsați 10 minute, amestecând periodic.
Trebuie să fie cam așa ca în poză consistența, bananele vor începe să se facă piure.
Pas 5
Blendați bine, să fie un piure cât mai fin.
Pas 6
Mai lăsați să fiarbă la foc mic 5-10 minute, amestecând periodic.
Pas 7
Și iarăși blendați.
Chestia cu blenderul de 2 ori este metoda mea, pentru a obține piureul cât mai fin.
Pas 8
Lăsați să se răcească bine crema.
Veți observa că rece este mai groasă și consistentă, așa ne-a plăcut și nouă mai mult.
Pas 9
Serviți pe pâine, biscuiți sau ca o cremă pentru dulciuri de post sau vegane.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)