Ingrediente
●
Ananas bucati/conserva
1 buc
conserva de 375-400g, sau ananas proaspat
●
Banane
3 buc
de dimensiune medie
●
Nuca de cocos
25 g
razuita, uscata
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Intr-o cratita cu fundul gros scurgeti sucul din conserva de ananas.
Adaugati zaharul si puneti pe foc, cand incepe sa fiarba micsorati flacara si lasati 10 minute.
Pas 3
Apoi adaugati bananele taiate rondele, ananasul din conserva, cocosul si sucul de la lamaie.
Pas 4
Cand incepe sa fiarba compozitia faceti focul mic si lasati 10 minute, amestecand periodic.
Trebuie sa fie cam asa ca in poza consistenta, bananele vor incepe sa se faca piure.
Pas 5
Blendati bine, sa fie un piure cat mai fin.
Pas 6
Mai lasati sa fiarba la foc mic 5-10 minute, amestecand periodic.
Pas 7
Si iarasi blendati.
Chestia cu blenderul de 2 ori este metoda mea, pentru a obtine piureul cat mai fin.
Pas 8
Lasati sa se raceasca bine crema.
Veti observa ca rece este mai groasa si consistenta, asa ne-a placut si noua mai mult.
Pas 9
Serviti pe paine, biscuiti sau ca o crema pentru dulciuri de post sau vegane.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)