Ingrediente
●
Piersici
3 buc
sau nectarine
●
Ardei gras rosu
1 buc
daca sunt mai mici puneti 2 bucati
●
Ardei rosu iute
1 buc
eu ma luat un ardei mai putin iute si verde din piata - daca va place mai iute puneti din acela rosu
●
Ceapa rosie
1 buc
sau 1 ceapa alba mica
●
Patrunjel verde
1 legatura
●
Sare
1 lingurita
puneti dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati si pregatit toate legumele.
Pas 2
Piersicile se taie cubulete mici si se pun intr-un bol mai mare, de amestecat salata.
Pas 3
La fel se taie ardeiul gras rosu si cel iute (nu uitati la ardeiul iute sa curatati bine de samburi).
Pas 4
Ceapa se toaca marunt si se adauga la restul ingredientelor.
Pas 5
Urmeaza usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.
Pas 6
Stoarceti peste toate ingredientele zeama de la 1 lamaie, adaugati sarea si amestecati bine salata.
Pas 7
Se serveste proaspata cu orice mancare care necesita garnitura mai usoara - mai ales cu carne de pui.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(3-4 portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)