Ingrediente
●
Fulgi de porumb
200 g
din acei simpli, nu dulci - sau pesmet, dar nu am încercat această variantă
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
sau usturoi simplu pisat sau puteți să nu puneți dacă nu vă place
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Pieptul de pui se spală și se taie felii lungi și subțiri.
Pas 2
Ungeți cu ulei o tavă de cuptor și aranjați feliile de carne una lângă alta.
Pas 3
Când ați pus toată carnea, o piperați, sărați puțin și adăugați usturoi granulat pentru o aromă mai pronunțată.
Pas 4
Apoi ungeți toată carnea cu smântână.
Pas 5
Fulgii de porumb se mărunțesc bine, sau direct în pungă sau în blender.
Pas 6
Presărați din abundență peste carne și puneți tava la cuptor preîncălzit la 180-200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
Pas 7
Când se rumenește ușor și se delimitează puțin bucățile de carne, este gata și îl scoateți din cuptor.
Pas 8
Luați cu o paletă fiecare bucată de pui și o serviți în farfurie sau o puneți într-o caserolă până la servire.
Pieptul a fost delicios cald, când s-a răcit puțin, se uscase dar nu grav. Merge cu orice garnitură vă place.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(4-5 porții)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)