Ingrediente
●
Ciuperci albe proaspete
150 g
3-4 ciuperci
●
Cascaval clasic
100 g
eu am pus si telemea, ca nu am avut chiar 100g de cascaval
●
Faina alba calitate superioara
200 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Eu am folosit Tava rotunda de silicon de la Tupperware, deci nu am uns si nu am asternut cu nimic tava. Daca faceti in tava simpla sa puneti hartie de copt.
Deci, ceapa se taie marunt si se pune in tava.
Pas 2
Peste ceapa puneti ciupercile taiate felii.
Pas 3
Deasupra puneti cascavalul dat prin razatoare.
Pas 4
Intr-un bol amestecati ouale cu laptele, faina sarea si piperul. Bateti bine cu mixerul sau telul sa nu fie cocoloase.
Pas 5
Turnati acest amestec peste ingredientele din tava.
Pas 6
Puneti tava la cuptor preincalzit la 200 grade pentru 35-40 de minute.
Pas 7
Dupa acest timp flan-ul se rumeneste si se ridica - il scoateti din cuptor cu tot cu gratar(daca folositi tava de silicon).
Dupa ce se racoreste putin se mai lasa, este normal asa.
Pas 8
Il scoateti pe un platou, feliati si serviti - este la fel de bun si cald si rece.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(8-10 порций)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (6 voturi)