Ingrediente
●
Ciuperci albe proaspete
150 g
3-4 ciuperci
●
Cașcaval clasic
100 g
eu am pus și telemea, că nu am avut chiar 100g de cașcaval
●
Făină albă calitate superioară
200 ml
●
Sare, piper
1 lingurita
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Eu am folosit Tava rotundă de silicon de la Tupperware, deci nu am uns și nu am așternut cu nimic tava. Dacă faceți în tavă simplă să puneți hârtie de copt.
Deci, ceapa se taie mărunt și se pune în tavă.
Pas 2
Peste ceapă puneți ciupercile tăiate felii.
Pas 3
Deasupra puneți cașcavalul dat prin răzătoare.
Pas 4
Într-un bol amestecați ouăle cu laptele, făina, sarea și piperul. Bateți bine cu mixerul sau telul să nu fie cocoloașe.
Pas 5
Turnați acest amestec peste ingredientele din tavă.
Pas 6
Puneți tava la cuptor preîncălzit la 200 grade pentru 35-40 de minute.
Pas 7
După acest timp, flan-ul se rumenește și se ridică - îl scoateți din cuptor cu tot cu grătar (dacă folosiți tava de silicon).
După ce se răcorește puțin se mai lasă, este normal așa.
Pas 8
Îl scoateți pe un platou, feliați și serviți - este la fel de bun și cald și rece.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(8-10 porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)