Ingrediente
●
Pandispan de ciocolata
1 buc
oricare va place, eu l-am facut pe cel de pe site
●
Nuca de cocos
200 g
eu data viitoare as pune doar 150, dar reglati pe viitor dupa preferinte
●
Lapte condensat
200 g
este pt ornare - am folosit lapte condensat caramelizat din comert - dar puteti folosi si altceva - glazura, pudra de zahar, crema ganache, etc.
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
In tava in care am facut pandispanul am pus prima foaie de pandispan - am luat-o pe cea de sus, nu-i chiar dreapta si o folosesc ca baza tortului(pt ca nu se vede:)
Pas 3
Facem repede crema de cocos:
- intr-o cratita punem la fiert laptele, zaharul si untul
Pas 4
- cand incepe sa fiarba, adaugati "in ploaie" grisul si amestecati repede cu un tel, sa nu fie cocoloase
Pas 5
- lasati sa fiarba pana se ingroasa putin - cam in 5 minute se face destul de gros.
Pas 6
- acum adaugati nuca de cocos si amestecati bine compozitia - si gata crema.
Pas 7
Puneti crema peste blatul din tava.
Pas 8
Nivelati si presati bine.
Pas 9
Peste crema puneti al 2-lea blat si dati tava la frigider pt minim 1 ora, sa se intareasca crema.
Pas 10
Dupa acest timp, scoateti bordurile la tava si ornati tortul cu ce va place.
Pas 12
Si o sectiune, eu zic ca destul de reprezentativa :)
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(8-10 portii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)