Ingrediente
●
Pulpe de pui
5 buc
puteti pune si bucati de pui, aripioare, etc.
●
Hrisca
1 pahar
de 250ml
●
Usturoi
2 buc
2 catei de usturoi pisat sau 0.5 lingurite de usturoi praf
●
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
●
Ierburi uscate(busuioc, patrunjel,etc)
1 lingurita
eu am pus acum patrunjel, piper si boia de ardei dulce
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Hrisca se spala bine, apoi se pune intr-un bol si se toarna 2 pahare de apa clocotita peste ea - amestecati si lasati asa 10 minute.
Pas 2
In acest timp pregatiti bucatile de carne - le spalati si le asezonati cu sare, piper, patrunjel si boaia de ardei.
Pas 3
In apa cu hrisca adaugati usturoiul, sare, piper si optional niste patrunjel uscat/verde - amestecati bine.
Pas 4
Turnati acest amestec intr-o tava adanca de cuptor. Deasupra puneti bucatile de pui si si bucatele de unt.
Din pacate nu am poza la cum am pus carnea dar va dati seama cam ce trebuie sa fie.
Pas 5
Acoperiti tava cu un capac sau folie de aluminiu si o dati la cuptor preincalzit la 200 de grade pentru aproximativ 50 de minute.
Pas 6
Dupa acest timp observati ca hrisca se umfla si cuprinde putin puiul. Scoateti folia si mai lasati tava 10 minute la cuptor.
Pas 7
Si gata, doar intr-o ora aveti o mancare de hrisca perfecta.
Pas 8
Noi am servit-o cu niste salata de varza murata - puteti si cu niste salata de legume, orice preferati.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)