Ingrediente
●
Esenta de vanilie
1 buc
●
Unt
1 lingura
pentru uns tava
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Laptele rece il amestecati cu grisul de grau si lasati la o parte 10 minute.
Pas 2
In acest timp puneti restul ingredientelor intr-un blender si mixati bine compozitia sa fie foarte fina si moale.
Pas 3
Tava pentru budinca se unge cu unt si se presara putin gris.
Pas 4
In compozitia de branza adaugati laptele cu gris si mai blendati o data.
Pas 5
Turnati acest amestec in tava si nivelati bine.
Pas 6
Puneti tava la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 de grade - pana se rumeneste frumos.
Apoi o scoateti si lasati sa se raceasca.
Pas 7
Se intoarce pe un platou/fund si este gata de servit.
Pofta Buna!
Cantitate:
700 g
(6-7 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (11 voturi)