VARZA CU SUNCULITA AFUMATA SI COASTA PROASPATA DE PORC IN VASUL ROMAN

S
VARZA  CU SUNCULITA AFUMATA SI COASTA PROASPATA DE PORC  IN VASUL ROMAN

NOUA NE PLACE FOARTE MULT VARZA GATITA IN VASUL ROMAN,SI AS VREA SA VA IMPARTASESC SI VOUA RETETA MEA!

Ingrediente

Varza alba
1 buc
JUMATATE DE VARZA
Coasta de porc
500 g
Sunculita afumata bucatele
200 g
AICI SE NUMESTE LARDON FUME
Ceapa (mare)
2 buc
Ardei gras rosu
1 buc
EU AM AVUT NUMAI 1/4
Ulei de floarea soarelui
4 linguri
Boia ardei dulce
1 lingurita
Piper negru macinat
1 lingurita
1/2 LINGURITA
Rosii proaspete
2 buc
EU AMAVUT ROSII CHERYCAM 150G
Bors magic
1 lingurita
OPTIONAL,DAK VA PLACE

Pasi de urmat

1

COASTA DE PORC SE TAIE BUCATELE SI SE PUNE LA PRAJIT

2

SE RUMENESTE PUTIN PE TOATE PARTILE APOI SE PUNE IN VASUL ROMAN SI SE ACOPERA

3

IN ACEEASI TIGAIE SE PUNE SUNCULITA LA COLORAT FRUMOS

4

DUPA CE S AU COLORAT FRUMOS,LE LUATI CU O PALETA SI IN VASUL ROMAN CU ELE

5

CEAPA SI ARDEIUL TAIATE MARUNT SE PUN LA CALIT IN ACEEASI TIGAIE

6

DUPA CE SE COLOREAZA PUTIN,IN VAS CU ELE

7

ROSIILE SE MIXEAZA

8

ROSIILE MIXATE SE PUN IN VAS

9

VARZA TAIATA FIDELUTA SE FRAMANTA PUTIN SI APOI SI EA IN VAS

10

ADAUGAM 4 CANI DE APA

11

PUNEM PIPERUL

12

BOIA DULCE

13

AMESTECAM BINE,PUNEM CAPACUL SI LA CUPTOR PT 2.30,AMESTECAM DIN CAND IN CAND.EU PUN LA MAXIM,LA 8.SPUN 2.30 PT K NOI AICI AVEM O VARZA(NORMALA) FOARTE TARE SI FIERBE GREU DAR E GUSTOASA,DAK O FAC NORMAL IN OALA SAU TUCI,O ZDROBESC,ASA IN VASUL ROMAN RAMANE FRUMOASA.PT SARMELE AVEM UN ALTFEL DE VARZA SUPER BUNA(SPUN EI PT SALATA,CARE NU BALONEAZA SI NUMAI TREBUIE OPARITA,DAR EU TOT O OPARESC PUTIN  SA POT LUCRA MAI BINE CU EA)FIERBE REPEDE.

14

SPRE SFARSIT,EU PUN O LINGURITA DE BORS MAGIC,SI INK PUTIN LA CUPTOR LA RUMENIT

15

SI DUPA 1/2H,ASTA ESTE REZULTATUL: O SUPER SAVUROASA VARZA.PUTETI SA O SERVITI CU UN ARDEI IUTE(DAK AVETI VOIE,EU AM NISTE PROBL K STOMACUL SI NU-L MAI SUPORT),SI ALATURI DE UN PAHAR DE VIN BUN!

SARATI DUPA GUST,POFTA BUNA!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 2 kg (APROXIMATIV)
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 90 min
Data publicarii:
Sursa: RETETELE MAMEI

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

adeia
adeia 23 Nov 2013, 12:57

salut sara.stiu despre ce vorbesti cand e vorba de varza  pt ca nici eu nu locuiesc in romania(pp ca nici tu,)iti dau dreptate in tot ceea ce ai spus despre ea.totusi ai putea sa ma luminezi si pe mine, care e minunata varza care tu o folosesti la sarmale?ai putea sa postezi o poza cand ai timp?merci si o zi buna