Ingrediente
●
Fasole rosie
1 buc
1 conserva
●
Dressing
100 g
faceti ce dressing doriti
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim ingredientele. Am cantarit varza alba si cea rosie si am scurs sucul din conserva de fasole.
Pas 2
Verzele se taie subtire sau se dau prin razatoare in boluri separate. Se sareaza si se lasa 10-15 min. sa se inmoaie,apoi se storc usor.
Pas 3
Se aranjeaza pe un platou in cercuri concentrice. Intai varza rosiem apoi cea alba, si la mijloc boabele de fasole scurse de lichid.
Pas 4
Peste se stropeste cu un dressing. Eu am facut asa: ulei de masline, sos de soia,suc de lamaie,otet de mere, 1 lingurita miere, piper. Dar faceti ce si cum stiti si va place. Se amesteca inainte de servire.
Pofta buna !
Cantitate:
600 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii: