Ingrediente
●
Aspirine
2 buc
optional
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Visinele se spala,se rup coditele si li se scot samburii. Eu ii scot cu un ac de siguranta ca nu-mi place sa le fac in ambele parti gaura sa le curga tot sucul. (altii fac cu o agrafa de par).
2
Se pun intr-un vas de plastic (sau emailat,dar sa nu fie sarit emailul),si peste, se toarna zaharul. Se lasa 24 de ore si intre timp se amesteca usor ca sa se topeasca zaharul.
3
Asa arata dupa ce s-a topit tot zaharul. Se pregatesc borcanele, sticlele in ce vreti sa puneti. Se baga visinele. In sirop se adauga 2 aspirine zdrobite si se amesteca.Se toarna siropul peste visine si se infileteaza bine. Sirop mai ramane si-l folositi la altceva (sau beti). Se pastreaza in loc intunecos si mai rece. Se pastreaza si 3 ani (eu 2 am avut).
4
Si gata. Asta e tot. Nu ca e simplu? Spor la treaba.
POFTA BUNA !
Cantitate:
2 kg
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)