Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cele 2 kg. de gogosari sunt dupa curatare. Deci gogosarii se spala, se taie se scot cotoarele,apoi se taie felii subtiri.
Pas 2
Intr-o tigaie sau cratit, depinde de cantitate, se pune uleiul si se calesc. Scad destul de mult. Trebuie sa ramana mai taricei-aldente.
Pas 3
Dupa ce s-au muiat se adauga mustarul, otetul, zaharul si sarea dupa gust. Se mai lasa cateva minute si se gusta ca gogosarii sa fie putin moi. Mie placandu-mi mult acest sos, pun chiar si un borcan intreg de mustar. Se poate servi imediat sau se pun in borcan pentru la iarna.
Pas 4
Daca-i conservati, atunci trebuie pusi in borcan si sterilizati. Eu ii fac in bain maria, adica in vas cu apa (niste carpe pe fundul oalei-cratitei), si ii las 20 minute de cand incepe sa fiarba. Apoi ii scot repede si-i acopar cu o patura pana se racesc.
Asta-i tot. Nu ca-i simplu?
POFTA BUNA !
Cantitate:
2 kg
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)