Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Capsunele se spala, se curata de codite si se lasa la uscat.
Pas 2
Capsunile se pun in borcane sau sticle mici acoperind jumatate de sticla/ borcan. Dupa ce am pus capsunile adaugam cate 2 linguri de zahar si apa pana umplem sticla.
Pas 3
Punem sticlele intr-un vas in care am asezat pe fund un prosop de bumbac. Punem apa pana la gatul sticlei si dam la foc mediu timp de 20 de minute.
Pas 4
Dupa ce inchidem focul lasam sticlele in apa timp de 10-12 ore pentru a se raci complet.
Pas 5
Fructele se inmoaie destul de mult, insa sucul este deosebit de aromat.
Cantitate:
4 buc
(sticle mici)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: