Ingrediente
●
Sare
0.5 lingurite
dupa gust
●
Piper negru
0.5 lingurite
dupa gust
●
Condiment pt peste
0.5 lingurite
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Eu am facut numai 1 macrou pentru mine,dar toate ingredientele sunt pentru 2. Spalati bine pestele si taiati aripioarele.
Pas 2
Faceti cate o taietura de o parte si de alta a coloanei vertebrale, fara sa ajungeti cu cutitul pana jos (la burta).Scoateti coloana vertebrala si maruntaiele. Spalati bine cu apa rece, si stropiti interiorul cu suc de lamaine. Puneti pestele intr-o tava pe hartie de copt (reteta originala e pe folie de Al) unsa cu putin ulei. Sarati, piperati si adaugati si condimentele de peste daca doriti in interiorul lui.
Pas 3
Curatati cartoful, ceapa si spalati toate legumele.
Pas 4
Taiati cartoful,ceapa, si rosia cubulete. Amestecati-le.
Pas 6
Radeti cascavalul pe razatoarea mare si presarati-l peste umplutura (eu avand numai un peste mi-a ramas umplutura si am pus-o si pe ea in tava). Coaceti pestele in cuptorul preincalzit la 180 gr.C, timp de 40 minute.
Pas 7
Gata. Nu ca a fost simplu ? Va doresc
POFTA BUNA !
Cantitate:
2 portii
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: