Aperitiv ''Pinguini''
rețeta postată de Elena (Ellena)
Un aperitiv simplu de făcut și de efect pentru orice masă festivă!
Puteți orna cu ei salata de boeuf sau pur și simplu se pot servi ca aperitiv!
Ingrediente
●
Măsline negre, fără sâmburi
1 buc
o cutie
●
Scobitori
10 buc
depinde câți pinguini vreți să faceți
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Cu numai 3 ingrediente vom face minunați pinguini.
Pas 2
Morcovul se curăță și se taie rondele.
Pas 3
Din rondele tăiem cu cuțitul în formă de "V" să obținem piciorușele pinguinilor și din "V" obținut vom face și cioculețul pinguinilor.
Pas 4
Tot din rondele vom face pălărioarele.
Câteva feliuțe trebuie să fie tăiate mai subțiri și mai mari și altele mai mici și mai grosuțe.
Pas 5
Fiecare măslină în parte se decupează cu atenție și se umple cu cremă de brânză.
Obținem corpul pinguinilor.
Pas 6
Apoi luăm alte măsline și le crestăm puțin și le punem cioculețul.
Iar ochișorii îi facem din brânză sau maioneză.
Am făcut și capul pinguinilor.
Pas 7
Fixăm măslina-cap și măslina-trunchi cu ajutorul scobitorii și o înfigem în rondeaua de morcov, adică în piciorușe.
Îi punem și pălărioarele.
Și am format o armată de pinguini :)
Pas 8
O ultimă poză cu pinguinii mei de la Polul Nord :D
Poftă Bună!
Cantitate:
10 buc
(10-15 bucăți câte doriți)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)
Sursă: