Ingrediente
●
Banane
4 buc
banane mari și coapte
●
Ulei de măsline
3 linguri
●
Lapte integral de vacă
100 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Bananele se desfac de pe coajă.
Pas 2
Fiecare banană se taie în patru felii.
Pas 3
Într-un bol mixăm ouăle cu sarea și zahărul.
Pas 4
Adăugăm treptat laptele, uleiul de măsline și făina.
Pas 5
După ce am obținut un aluat care nu curge, trecem prin el feliile de banană și le prăjim. Deoarece bananele se topesc în timpul prăjitului și se pot lipi, este de preferat să se folosească o tigaie tip tefal.
Pas 6
Se scot pe o farfurie pe care a fost pus un șervețel pentru absorbirea surplusului de ulei.
Se presară cu zahăr vanilat și se servesc călduțe sau reci.
Cantitate:
6 buc
(porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: