Ingrediente
●
Banane
4 buc
banane mari si coapte
●
Ulei de masline
3 linguri
●
Lapte integral de vaca
100 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Bananele se desfac de pe coaja.
Pas 2
Fiecare banana se taie in patru felii.
Pas 3
Intr-un bol mixam ouale cu sarea si zaharul.
Pas 4
Adaugam treptat laptele, uleiul de masline si faina.
Pas 5
Dupa ce am obtinut un aluat care nu curge, trecem prin el feliile de banana si le prajim. Deoarece bananele se topesc in timpul prajitului si se pot lipi, este de preferat sa se foloseasca o tigaie tip tefal.
Pas 6
Se scot pe o farfurie pe care a fost pus un servetel pentru absorbirea surplusului de ulei.
Se presara cu zahar vanilat si se servesc caldute sau reci.
Cantitate:
6 buc
(portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: