Ingrediente
●
Amestec de salata
150 g
●
Masline verzi, fara samburi
30 g
●
Oua de prepelita
4 buc
fierte
●
Rosii
1 buc
sau 2 mai mici
●
Iaurt cremos
1 buc
pentru dresing
●
Ulei de masline
3 linguri
●
Otet cu gust de zmeura
1 lingurita
●
Sare
1 lingurita
+ piper, marar macinat dupa gust
●
Usturoi granulat(praf)
1 lingurita
●
Ton in ulei de masline la conserva
1 buc
●
Batoane surimi
3 buc
depinde de marime
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Mai intai facem dresingul si il punem la frigider, putem sa-l facem si cu 2-3 zile inainte si tinut la rece.
Deci - punem iaurtul intr-un bol si amestecam cu o ling. de lemn, incorporam uleiul ca la maioneza, adaugam usturoiul, sos de soia si condimentam dupa gust. Amestecam bine, la final punem otetul si amestecam usor.{se poate pune usturoi crud zdrobit daca va place gustul mai intens}, eu pun si un pic de ghimbir macinat.
Pas 2
Pregatim ingredientele, nu asa cum am facut eu aici, am uitat de surimi si era sa uit si tonul.
Pas 3
Salata se spala bine si se usuca, daca ramane umeda se ofileste repede si nu mai are aspect placut. Taiem varza rosie fasii subtiri.
Pas 4
Se taie toate ingredientele dupa bunul vostru plac
Pas 5
Avocado se taie ultimul pt. ca se innegreste foarte repede, este bine sa-l stropim cu lamaie imediat ce il taiem
Pas 6
Punem pe un platou un pic de ulei de masline, apoi asezam salata, morcovul marinat si surimi.
Separat amestecam varza cu maslinele si prazul, usor fara sa se zdrobeasca si le punem peste salata, apoi tonul,ouale si avocado.
Pas 7
Salata se amesteca cu desingul si eventual se pune sare {eu nu pun} doar dupa ce se pun portiile. Este mult mai gustoasa salata asa decat amestecate si zdrobite toate ingredientele.
Pofta Buna!
Cantitate:
3 buc
(portii)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: